V čem se liší regály řady MEGA HIT od běžných regálů?

Nabídku našich kovových regálů jsme nedávno rozšířili o regály označené jako MEGA HIT, které vás primárně potěší nižší pořizovací cenou. Mají stejnou nosnost jako běžné regály, svou konstrukcí se však v drobných detailech liší. Jaká jsou tedy jejich specifika?

Oproti běžným regálům je síla konstrukce z válcované oceli o 0,07 mm tenčí. Aby byla zachována pevnost a stejná nosnost, je u regálů MEGA HIT použit jiný způsob tvarování některých dílů. Rozdíl naleznete v odlišném tvarování nosníků a výztuh regálu, na které je následně uložena police z dřevovláknité desky.

NOSNÍKY REGÁLU
Horní část nosníků je opatřena lemem, police se tak do konstrukce z nosníků zasadí a téměř celá její šířka je v regálu skryta. U standardních regálů je police na nosníku položena.
Porovnání profilů nosníků regálů

VÝZTUHY POD POLICE REGÁLU
Taktéž výztuhy pod police jsou pro vyšší pevnost olemovány a výška výztuhy je menší, aby po vložení police do konstrukce nepřekážela. Porovnání profilů výztuh pod police regálů

DETAIL ZASAZENÍ NOSNÍKŮ A VÝZTUH V KONSTRUKCI
Nosníky ve spojení s výztuhami tvoří pevnou konstrukci pro usazení polic regálů MEGA HIT. Detailní zobrazení konstrukce pro usazení polic

DETAIL USAZENÍ POLIC V REGÁLU
Rozdíl v usazení polic u běžných regálů a řady MEGA HIT je patrný hned na první pohled. U regálů MEGA HIT je police téměř celá skrytá v kovové konstrukci a přispívá k celkové stabilitě. porovnání polic regálů

Po složení kovové konstrukce regálu a zasazení polic do určeného místa se celý regál zpevní a působí kompaktně. Z důvodu odlišného tvaru nosníků a výztuh a způsobu jiného usazení polic není možné kombinovat regály řady MEGA HIT s ostatními regályPokud plánujete sestavit více regálů vedle sebe, je nutné využít jen jeden z typů (běžné regály nebo řadu MEGA HIT).

V našem sortimentu naleznete oblíbené regály MEGA HIT v několika rozměrových i barevných variantách. Regály o výšce 180 cm mají 5 polic, nižší regály s výškou 150 cm jsou čtyřpolicové.

Nejnovější články